Fortelte til autocampere

Her finder du både faste og fritstående telte til din autocamper.

Filtrer efter pris
Dybde
Sæson
Bredde
Filtrer efter pris
Sæson
Dybde
Bredde

Er du på udkig efter et fortelt til din autocamper? Så tør vi næsten godt love, at du finder, hvad du søger her. Ferier med autocamper er eksploderet de seneste ti år, ikke mindst blandt folk, der kan lide at opdage nye steder og rejser ofte.

Hos os finder du fortelte fra førende mærker som Kampa/Dometic, Wera, Ventura, Svenska Tält, Wecamp og Wigo.

Ferie med autocamper er en oplagt og meget populær ferieform blandt campister, hvilket ikke er så underligt med den fleksibilitet og følelse af frihed, som en autocamper giver.

Til autocampere kan du vælge mellem to forskellige teltvarianter – faste eller fritstående telte. For at finde præcis det telt, du ønsker, anbefaler vi, at du bruger sorteringsfunktionen her. Vælg pris, telttype og mærke, så får du vist de passende telte, vi har i vores sortiment.

Find det rigtige fortelt til din autocamper

For at finde det rigtige fortelt til din autocamper er det vigtigt, at du kender monteringshøjden. Og hvordan finder du så den?

Jo, du måler fra jorden op til markiseboksens nederste kant, hvor teltskinnen sidder. Du skal også vide, hvor lang markiseboksen er. Ved du alt dette, er du godt på vej til at finde et fortelt til din autocamper.

For autocampere er der som sagt to muligheder at vælge imellem – fritstående telte eller lufttelte.

Et fritstående telt er velegnet til dig, der kan lide at være på campingpladsen i længere tid og lade teltet stå oppe. På den måde kan du forlade teltet og behøver ikke at tage det ned, når du f.eks. vil på udflugt.

Et lufttelt er ideelt for alle, der elsker at rejse og opleve forskellige steder. Luftkanalerne fyldes på blot få minutter, hvilket sparer en masse tid. Når det er tid til at tage teltet ned, kan det også gøres på få minutter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vores mærker

Teltverden samarbejder kun med velkendte mærker, som har fortelte af virkelig høj kvalitet. Vi har fortelte fra Wera, Kampa/Dometic, Ventura, Svenska Tält, Wecamp og Wigo. Takket være vores lange samarbejde har vi et stort udvalg af fortelte og kan tilbyde vores kunder et meget højt serviceniveau. Det har betydet, at vi gennem årene har fået tusindvis af tilfredse kunder. Vores mål er, at du altid skal kunne finde et fortelt, som passer til dig, og hvor du kan tilbringe mange dejlige somre.

Vi glæder os til at tage imod din bestilling. Hvis du er i tvivl om noget, skal du bare kontakte os.

Viser 1–8 af 21 resultater

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på teltverden.dk. Læs vores privatlivspolitik.