Vores mærker

For os hos Teltverden er et samarbejde med mærker af højeste kvalitet en selvfølge. Det har givet os tusindvis af tilfredse kunder gennem årene. Klik på produktikonet for at gå til en oversigtsside med alle produkter inden for det pågældende mærke. Du kan også gå til hjemmesiden for vores forskellige mærker ved at klikke på ”Læs mere”.  

Vivaldi 680
Wera

Wera

Når du virkelig skal holde fri

Wera er et nyt mærke med en lang historie. Eurotents blev grundlagt allerede i 1995, og i efteråret 2019 skiftede det navn til Wera. Wera sælger fortelte og tilbehør til campingvogne og autocampere og står bag produkter som helårsteltet Vivaldi samt luftteltet Bohus Air og Prestige.

Isabella

Isabella

Dansk kvalitet siden 1957

Allerede i 1957 startede forretningsmanden Søren Odgaard sin produktion af Isabella-telte til campingvogne og autocampere. En stærk aktør på markedet, der står bag fortelte som Isabella Villa, Ambassador Dawn og Commodore North. Isabella har sine rødder i Vejle. Et populært valg!

Isabella Ambassadör Dawn Skymning
Stand By med veranda
Svenska Tält

Svenska Tält

Det svenske telt

Svenska Tält har været på markedet i over 30 år og er stadig en klassiker på campingpladsen. Virksomheden står bag udødelige favoritter som Svenska Tält Standby samt sommerteltene Residens og Diplomat.

Kampa/Dometic

Kampa er nu en del af Dometic

Kampa er et af Europas stærkeste mærker, især når det gælder oppustelige lufttelte til campingvogne og autocampere. Kampa blev opkøbt af Dometic i slutningen af 2018. Virksomheden står bag populære telte som Kampa/Dometic Motor Rally Air Pro og Kampa/Dometic Ace Air 400.

Wecamp

En del af Kama Fritid

Wecamp er en del af Kamas sortiment. Teltverden tilbyder produkter som Wecamp Airtent, Wecamp Airtent Space og WeCamp Meadow 390.

Ventura

En del af Isabella Group

Ventura blev introduceret på markedet i slutningen af 1990’erne og er en del af Isabella Group. Teltene er velegnede til dem, der ønsker et kvalitetstelt uden at skulle foretage den store investering. Velegnet til campister, der ønsker at rejse let og vil have, at teltet skal være nemt at sætte op og tage ned. Ventura D300 og D250 er populære telte.

Wigo Zelte

Wigo Zelte er en tysk producent af fortelte. Hos Teltverden fås Wigo Voyager som et vintertelt til autocampere.

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på teltverden.dk. Læs vores privatlivspolitik.