Ingen er bedre til telte

Vi er, hvad vi hedder – en verden af telte til campingvogne og autocampere. Hos os finder du alle de førende mærker inden for fortelte til campingvogne og autocampere. Snart udvider vi også sortimentet med tagtelte – et stadig mere efterspurgt og populært produkt, hvor antallet af brugere stiger år for år.

25 år i 2020

Virksomheden blev grundlagt i 1995 med ét enkelt mål: At tilbyde campister og autocampister det bedste udvalg af fortelte til den bedst mulige pris. Teltverden havde dengang som mål at blive Sveriges største individuelle detailforhandler af fortelte, hvilket vi nu har været i mange år. For at fastholde vores position på markedet opdaterer og uddanner vi os hele tiden. Vi vil stadig være de bedste! Som et videre skridt i vores udvikling valgte vi i foråret 2020 at lancere en helt ny hjemmeside.

Fremtiden

Teltverdens koncept er unikt, ikke kun i Sverige, og derfor vil Teltverden blive lanceret i flere lande, i første omgang i de skandinaviske lande. Allerede i 2002 lancerede vi den første webshop med fortelte, så Teltverden er nu et kendt navn blandt svenske campister. Vores håb og ambition er, at vi snart bliver lige så kendte og populære i resten af Norden.

Tak, fordi du har læst med indtil videre

Vi glæder os til at levere dit næste fortelt. Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds gennem hele processen.
Velkommen!