Databeskyttelsespolitik

Teltverden værner om dit privatliv, og vi forsøger altid at beskytte dine personoplysninger bedst muligt. Ved at acceptere politikken på hjemmesiden i forbindelse med køb eller afgivelse af oplysninger accepterer du, at dine personoplysninger behandles i henhold til disse oplysninger.

Wera AB, 556412-1761, Östanvindsgatan 17, 652 21 Karlstad, Sverige, er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Hvilke typer personoplysninger er omfattet?

Vi behandler og bruger de personoplysninger, du giver os, eller som vi indsamler på hjemmesiden ved hjælp af cookies. Det er oplysninger som CPR-nummer, navn, e-mailadresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, betalings- og kreditkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Oplysningerne kan blive anvendt i forbindelse med kundeundersøgelser, nyhedsbreve, identifikation, direkte markedsføring, statistikker og telefoninformation. Kontakt os, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale. Derudover kan oplysningerne blive brugt til at sende dig interessant information og bl.a. forbedre hjemmesiden, betalingsløsninger og betalingsprocesser. Behandling med henblik på at forbedre betalingsløsninger og betalingsprocesser kan omfatte behandling, hvor dine personoplysninger, herunder dit CPR-nummer, kan blive overført til andre virksomheder i vores koncern og til tredjepartsleverandører. Personoplysningerne kan også blive samkørt med oplysninger fra andre registre, f.eks. kreditregistre.

Dit CPR-nummer vil også blive brugt i forbindelse med køb på vegne af (eller efter anmodning fra) betalings- og kreditselskaber, der har brug for det til kreditoplysningsformål.

Det kan også betyde, at dine personoplysninger samkøres med andre registre, både i og uden for EU, og at de overføres til (og bruges af) andre virksomheder i vores koncern i overensstemmelse med ovenstående og gældende love og bestemmelser. Oplysningerne kan også samkøres eller deles med myndigheder eller vores samarbejdspartnere samt betalingsformidlere og kreditselskaber til betalings- eller kreditoplysningsformål.

Ved at acceptere politikken på hjemmesiden i forbindelse med køb eller afgivelse af oplysninger accepterer du, at dine personoplysninger overføres til lande uden for EØS.

Hvis hele eller dele af Teltverdens forretning bliver solgt eller bliver en del af andre virksomhedsaktiviteter, kan dine personoplysninger blive videregivet til vores rådgivere, potentielle købere og deres rådgivere samt blive videregivet til virksomhedens nye ejer.

Vi anvender Googles annoncetjenester. Læs mere om, hvordan Google indsamler, deler og anvender oplysninger her.

Hvad gør vi for at beskytte dine personoplysninger?

Vi anvender sikkerhedsprocedurer samt tekniske og organisatoriske foranstaltninger som f.eks. browsercertificeringsteknologi for at beskytte dine personoplysninger. Desuden anvender vi firewalls og antivirussoftware for at forhindre, at uvedkommende får adgang til dem. Adgangen til de områder, hvor personoplysninger opbevares, er begrænset og kræver legitimation.

Teltverden bruger bl.a. SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker overførsel af data via internettet (eller andre netværk). Du skal sørge for, at SSL ikke er slået fra i browserindstillingerne. For at forhindre uautoriseret adgang ved behandling af dit debet- eller kreditkortnummer anvender vi også envejskryptering.

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Hvis du har givet samtykke til at være registreret som kunde hos Teltverden, vil dine oplysninger blive gemt, indtil du afmelder dig, hvilket du nemt kan gøre. Hvis du ikke registrerer dig som kunde, vil dine oplysninger blive gemt, så længe det er nødvendigt i henhold til gældende lovgivning eller for at opfylde vores forpligtelser over for dig, f.eks. i forbindelse med garanti og for at overholde leveringstider.

Dine oplysninger gemmes aldrig længere, end persondataloven tillader det.

Yderligere information om dine personoplysninger

Du har ret til en gang om året at få besked om, hvilke af dine personoplysninger der behandles, uanset hvordan de er indsamlet. Hvis du ønsker en sådan information, bedes du indsende en skriftlig og underskrevet anmodning til os med almindelig post. Du kan altså ikke sende anmodningen via e-mail.

Teltverden ønsker at sikre, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis nogen af de oplysninger, du har givet os, ændrer sig, vil vi være taknemmelige, hvis du sender de nye oplysninger til info@teltverden.dk. Du har til enhver tid ret til at bede om at få rettet, blokeret eller slettet dine personoplysninger.

Vi bruger ikke dine personoplysninger til direkte markedsføring, hvis du ikke ønsker det. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandling af personoplysninger.

Links

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Denne databeskyttelsespolitik gælder kun for vores hjemmeside. Hvis du linker til en anden hjemmeside, bør du læse den databeskyttelsespolitik, der gælder for den pågældende hjemmeside. Bemærk, at Teltverden ikke tager ansvar for andre hjemmesiders behandling af dine personoplysninger.

Teltverden forbeholder sig til enhver tid ret til at foretage ændringer i denne databeskyttelsespolitik, hvis ændringerne er nødvendige for at afhjælpe eventuelle afvigelser eller for at overholde nye juridiske eller tekniske krav. Alle ændringer vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

Vi anvender cookies

Teltverdens hjemmeside anvender cookies, som er små tekstfiler, der gemmes på den besøgendes computer, og som bruges til at spore den besøgendes bevægelser på hjemmesiden.

Der findes to hovedtyper af cookies:

  • permanente cookies, der forbliver på din computer i en bestemt periode.
  • sessioncookies, der gemmes midlertidigt i computerens hukommelse, mens du er på en hjemmeside. Sessioncookies forsvinder, når du lukker din browser.

Teltverden bruger cookies til at forbedre hjemmesideoplevelsen for dig, f.eks. ved at tilpasse hjemmesiden til dine præferencer, valg og interesser. De bruges også til at holde styr på, hvilke varer du lægger i din indkøbskurv, til at administrere dit køb, til at undgå, at du skal logge ind på hver ny side, du besøger, til at tilpasse vores tjenester, så du får vist relevante reklamer, og til at overholde vores forpligtelser i forbindelse med køb.

Permanente cookies bruges bl.a. til at gemme dine personlige indstillinger hos os, så du f.eks. undgår at skulle foretage visse valg påny, hver gang du besøger hjemmesiden, samt til relevant information og markedsføring. Sessioncookies bruges bl.a. til at føre statistik over, hvordan hjemmesiden bruges.

Ved at acceptere vores generelle vilkår og/eller denne databeskyttelsespolitik og bruge vores hjemmeside accepterer du behandlingen af cookies som angivet heri. Hvis du ikke ønsker at acceptere brugen af cookies, kan du slå dem fra i browserens sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille din browser til at spørge dig, hver gang vores hjemmeside forsøger at placere en cookie på din computer. Tidligere gemte cookies kan også slettes i browseren. Se din browsers hjælpeafsnit for mere information. Desuden kan du når som helst slette cookies manuelt fra din harddisk.

Hvis du ikke længere ønsker at anvende cookies, kan du slå cookies fra i dine browserindstillinger. Du kan også indstille din browser til at vise en notifikation, hver gang vores hjemmeside forsøger at placere en cookie på din computer. Du kan også bruge din browser til at slette tidligere gemte cookies.

Hvordan du sletter cookies, afhænger af, hvilken browser du bruger. Hvis du bruger en PC, kan cookies slettes ved hjælp af tastaturgenvejen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete]. Hvis det ikke virker, eller hvis du bruger en Mac, skal du klikke på linket til den browser, du bruger:

Bemærk, at hvis du vælger ikke at bruge cookies, vil det påvirke hjemmesidens funktionalitet. Du kan f.eks. ikke gennemføre et køb.